Magazine cu mobila vintage

De unde sa iti iei mobila vintage ? 

Pe langa faptul ca poti sa te milogesti putin de rudele si cunosintele tale mai in varsta sa iti dea lucrurile vechi de care nu se mai folosesc,poti sa colinzi magazinele de acest gen.

•Unul dintre cele mai bune locuri este internetul,adica Olx-ul, acolo ai o deschidere mai larga asupra cautarilor,poti gasi acelasi model la diferite preturi si sa le compari,poti avea norocul de a da peste ceva unic. 
•Depozitul de mobila Sh/veche/vintage. 
                                     
Destul de simpul sa gasesti in maretul Bucuresti un depozit de mobila Sh,doar cu o simpla cautare pe Google.
Depozitul este un mic Olx, dar cu o multime de produse,aici poti sa vezi mobila sau alte obiecte,le poti verifica starea in care se afla si nivelul de deteriorare.
Cu siguranta ca o data ce ai intrat intr-un astfel de depozit o sa pleci cu mult mai multe lucruri decat ai planuit.
Produsele nu provin in totalitate din Romania,predomina mobila din export.Probabil romanii cand  s-au saturat de mobila o baga pe foc in soba sau aprind un gratar.
•Magazin de antichitati

Magazinul este un depozit mai mic,este imposibil sa nu zaresti un astfel de magazin in Bucuresti.
Am gasit intr-un magazin din apropiere o canapea ce mi-a atras atentia,cu model floral,fara urma de uzura,parca era noua,sigur ca mai erau lucruri ce pareau noi,dar mi-a ramas gandul la canapeaua aia .
• Magazin cu mobila noua in stil vintage.
  
Sunt multe magazine cu mobila noua in stil vintage,dar mobila nu are parte de atata atentie la detalii.
In magazinele de acst gen gasesti mobila la un pret destul de ok ,cel mai mult imi place Ikea,au o multime de produse diferite si frumoase.
•Magazine vintage online,creatii originale sau inspirate de modelele unor designeri celebri.Preturi foarte mari,pe masura frumusetii mobilei.
        • Pinterest 
        • 1 Instagram
 Multumesc ca ai citit pana la sfarsit !





Comentarii

Postări populare